Zangeres Gevraagd

Welkom op de website van zangeres Amy Kate.
Zangeres Amy Kate is te boeken om muziek en zang te verzorgen op uw speciale gelegenheid zoals voor uw receptie, bruiloftsmuziek, kunstexpositie, Borrel, bedrijfsborrel, feest of diner.

ZANGERES MET PIANIST OF GITARIST

Optredens zijn mogelijk als solozangeres of als muziek duo of muziek trio bestaande uit een zangeres, een pianist en/of gitarist. Ik, zangeres Amy Kate breng covers in verschillende muziekarrangementen ten gehore. Naast de muziek covers kan ik ook mijn eigen muziek laten horen. Als singer/songwriter schrijf ik mijn eigen songs, dit doe ik i.s.m. zangeres Simone Ewouds.

Beluister hier de muziek demo’s voor de verschillende muziekstijlen. Klik hier om de repertoirelijst in te zien met muziek. Of beluister direct een korte muziek compilatie voor een eerste indruk!